Geräte und Zubehör
Kokos Dahl
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
ui gehalveerd240 g
-
verse groene chilipepers zaden verwijderd indien nodig1 - 2
-
tomaat in kwartjes gesneden150 g
-
droge rode linzen250 g
-
kokosmelk400 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 tl
-
2 tl witte mosterdzaadjeszwarte mosterdzaadjes2 tl
-
water300 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta½ tl
-
120 g bladspinazie, vers, grof gehaktjonge spinazie, vers grof gehakt120 g
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20.5 g
Brennwert
1967.8 kJ /
470.3 kcal
Fett
15.4 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Hummus
5 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Dadel curry dip
5 Min
Stevige linzenchili
50 Min