Geräte und Zubehör
Butternut 'Mac & Cheese'
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macadamia-crumble
-
macadamia noten1 el
-
brood naar keuze2 sneetjes
-
verse tijmblaadjes2 takjes
Romige butternutsaus en pasta
-
butternut pompoen geschild, in stukken (ong. 2-3 cm)300 g
-
ui (ong. 180 g), in vier gesneden1
-
teentjes knoflook2
-
huisgemaakte bouillonpasta (zie tips)2 tl
-
water700 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
citroensap1 el
-
droge pasta type macaroni (ei-vrij)250 g
-
bevroren doperwten150 g
-
broccoli in roosjes (ong. 2 cm)150 g
-
bevroren maïskorrels150 g
-
vegan kaas (Parmezaan), als garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
20.3 g
Brennwert
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
16 g
Kohlenhydrate
61.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
50 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Chili non Carne
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Risotto bolognese
45 Min