Geräte und Zubehör
Spaghettinestjes met linzenballen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
10 porties
Zutaten
-
lente-uien in stukken (3 cm)150 g
-
selder in stukken (3 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
olijfolie50 g
-
rode splitlinzen300 g
-
water3530 g
-
tomatenpuree60 g
-
zout en iets meer om te koken2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
paneermeel200 g
-
bloem om te bewerken
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
witte balsamico azijn20 g
-
suiker2 tl
-
crème fraîche50 g
-
spaghettini500 g
-
rode paprika in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)60 g
-
ontpitte zwarte olijven in kleine stukken2 - 3
-
verse peterselie als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
566.9 mg
Eiweiß
19.5 g
Brennwert
1989.4 kJ /
475.5 kcal
Fett
9.7 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
78.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 Min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Groentensoep
35 Min