Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 20 g olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been, in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 410 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 1 tl Chinees vijfkruidenpoeder
-
10 - 12
verse shiitakes, in plakjes (± 1 cm)
oder 10 - 12 gedroogde shiitakes, ± 20 min. geweekt voor het koken, uitgelekt, in plakjes (± 1 cm) -
5
g Shaoxing rijstwijn (optional)
oder 5 g rijstazijn (optional) - 10 g zwarte azijn, Chinkiang
- 10 g lichte sojasaus
- 5 g donkere sojasaus
- 10 g oestersaus
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- ½ - 1 tl gemalen witte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1962.4 kJ / 469 kcal
- Eiweiß
- 16.7 g
- Kohlenhydrate
- 56.8 g
- Fett
- 19.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.4 g
- Ballaststoffe
- 1.9 g
- Natrium
- 901.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30 min.
Bessenschuim
10 λεπτ.
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Virgin passievrucht mojito
10 λεπτ.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Ezogelin Soep
1h 5min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Kleverige sesamkip
40min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min