Geräte und Zubehör
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (optional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
2919 kJ /
698 kcal
Fett
58.5 g
Ballaststoffe
6.5 g
Kohlenhydrate
29.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min