Geräte und Zubehör
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
4 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Eiweiß
19.5 g
Brennwert
2200.8 kJ /
526 kcal
Fett
30.8 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
44.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Halloween pompoentaart
4 Std.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.