Geräte und Zubehör
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
4 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (optional)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
384.3 mg
Eiweiß
19.5 g
Brennwert
2200.8 kJ /
526 kcal
Fett
30.8 g
Ballaststoffe
3.8 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
44.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min