Geräte und Zubehör
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1268.7 mg
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Minestrone
45 Min
Kimchi risotto
25 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Citroenslush
10 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Basis kippenbouillon
35 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Kip met amandelen
25 Min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min