Geräte und Zubehör
Quiche lorraine
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
8 sneetjes
Zutaten
-
Gruyère kaas (optional) in stukken50 g
Deeg
-
bloem plus extra for dusting150 g
-
boter chilled, cut in pieces75 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
baconblokjes200 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
100 g roomcrème fraîche100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
13 g
Brennwert
1215 kJ /
290 kcal
Fett
19 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boterkoekjes
50 Min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Profiteroles
2 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Soezendeeg
2 Std.
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Erwten met ham
25 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min