
Geräte und Zubehör
Asperge ovenschotel
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
395 kcal /
1650 kJ
Eiweiß
23 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
34 g
Ballaststoffe
7.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Kreplach
55 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Havertaart
Keine Bewertungen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Romige aspergesoep
25 Min