Geräte und Zubehör
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 porties
Zutaten
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
32.5 g
Brennwert
3046 kJ /
728 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Gevulde veggieslakken
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Snelle regenboogsalade
10 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min