Kompatible Versionen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiweiß
- 32.5 g
- Kohlenhydrate
- 71 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10 min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Pruimenjam
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Cheesecake (ongebakken)
5hod. 30min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min