Kompatible Versionen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiweiß
- 32.5 g
- Kohlenhydrate
- 71 g
- Fett
- 33 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Choronsaus
20min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
BBQ-saus
20min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min