Geräte und Zubehör
Risotto met eekhoorntjesbrood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8.1 g
Brennwert
1861 kJ /
444 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
2.1 g
Kohlenhydrate
69.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 Min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Tostadas met kip
40 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen