Geräte und Zubehör
Vegetable paella
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onions50 g
-
olive oil100 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
mixed beans, frozen (e.g. flat green beans, lima beans, navy beans)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)100 g
-
green asparagus cut in pieces (3 cm)100 g
-
carrots sliced50 g
-
canned crushed tomatoes100 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried rosemary, chopped1 pinch
-
sweet paprika½ tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
yellow food colouring powder (optional) (paella colorant)½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
vegetable broth700 g
-
short-grain rice300 g
-
artichokes (optional) trimmed, cut in eights1 - 2
-
fresh button mushrooms, sliced2
-
lemon cut in wedges, for serving1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
9 g
Brennwert
2044 kJ /
490 kcal
Fett
21 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Spain
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Seitan Chilli
25 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min