Geräte und Zubehör
Coconut Dhal
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portion
Zutaten
-
onion halved225 g
-
green chilli, fresh (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomato quartered140 g
-
lentil, red, dried, whole255 g
-
coconut milk385 g
-
turmeric, dried, ground1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seed, black2 tsp
-
water300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
115 g spinach leaf, fresh, coarsely choppedbaby spinach, fresh coarsely chopped115 g
-
cilantro, fresh coarsely chopped, to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
1941.8 kJ /
464.1 kcal
Fett
14.8 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Hummus
10 Min
Halloween Dipped Apples
50 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min
Fish Stock
Keine Bewertungen
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Apple Tart
1 Std.
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 Min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 Min