Geräte und Zubehör
Coconut Dhal
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portion
Zutaten
-
onion halved225 g
-
green chilli, fresh (e.g. Hatch, serrano. Indian long, poblano), seeds removed if necessary1 - 2
-
tomato quartered140 g
-
lentil, red, dried, whole255 g
-
coconut milk385 g
-
turmeric, dried, ground1 tsp
-
2 tsp mustard seed, whitemustard seed, black2 tsp
-
water300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste½ tsp
-
115 g spinach leaf, fresh, coarsely choppedbaby spinach, fresh coarsely chopped115 g
-
cilantro, fresh coarsely chopped, to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
1941.8 kJ /
464.1 kcal
Fett
14.8 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Chopped Asian Salad
20 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 Std. 20 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Seafood Congee
50 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min