
Geräte und Zubehör
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
Gruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optional)½ - ¾ tl
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
563 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
2199 kJ /
526 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroen-kokos bliss balletjes
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Chili con carne
40 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Kip in perziksaus
40 Min