Geräte und Zubehör
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optional)½ - ¾ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
563 mg
Eiweiß
29 g
Brennwert
2199 kJ /
526 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Friend®
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Custard
15 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Erwten met ham
25 Min
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Uiensoep
1 Std.