Kip met rode paprika
TM31 TM5 TM6

Kip met rode paprika

4.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 teentje knoflook
  • 40 g extra vergine olijfolie
  • 350 g paprika, rode, in stukken (2-3 cm)
  • 1 takje verse basilicum
  • 2 tl fijn zout
  • 1 takje verse tijm
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 1 snuifje rode peper (optional)
  • 1 laurierblad, gedroogd
  • 2 - 3 ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt
  • 700 g kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)
  • 100 g blond bier
  • 50 g groentenbouillon (optional)
    oder 50 g water + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaakt (optional)
  • 1 snuifje witte peper

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
996 kJ / 238 kcal
Eiweiß
22.7 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Fett
14.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte