Geräte und Zubehör
Kip met rode paprika
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook2
-
extra vergine olijfolie40 g
-
paprika, rode in stukken (2-3 cm)350 g
-
verse basilicum1 takje
-
fijn zout2 tl
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
rode peper (optional)1 snuifje
-
laurierblad, gedroogd1
-
ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt2 - 3
-
kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)700 g
-
blond bier100 g
-
50 g water, + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaaktgroentenbouillon (optional)50 g
-
witte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
22.7 g
Brennwert
996 kJ /
238 kcal
Fett
14.6 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Prime Board
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min