Geräte und Zubehör
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
932.8 mg
Eiweiß
43.5 g
Brennwert
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Fett
28.3 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.