Geräte und Zubehör
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
dark chocolate (50% cacao), broken into small pieces50 g
-
raw sugar to taste40 - 50 g
-
cornflour (see Tips)15 g
-
milk500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
natural smooth peanut butter70 g
-
peanut brittle to serve (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
131.3 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
1104 kJ /
262.9 kcal
Fett
14.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
25.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 Min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 Std. 30 Min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Hazelnut banana bread
1 Std. 15 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min