Geräte und Zubehör
Tandoori chicken pizza
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
24 slices
Zutaten
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baker's flour350 g
-
fine semolina150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
tandoori paste (see Tips)40 g
-
tomato paste (see Tips)60 g
-
mozzarella sliced or paneer, cut into small pieces150 g
-
cooked tandoori chicken pieces (see Tips)250 g
-
coarse semolina to dust
-
red onion sliced½
-
cucumber raita to serve
-
long red chilli sliced, to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
217.1 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
554.2 kJ /
132.5 kcal
Fett
4.3 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
17.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Smash burger taco
40 min
Plum brioche buns
2 godz. 30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Krispy fried chicken
25 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Sub rolls
2 godz.
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Chilli and cheese nachos
35 min