Geräte und Zubehör
Herb and garlic dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
320 g
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed, cut into pieces2
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
natural yoghurt or 10-20 g milk (optional)2 tbsp
-
fresh chives chopped, to serve
-
vegetable crudités to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 320 g
Natrium
935.3 mg
Eiweiß
16.7 g
Brennwert
3723.4 kJ /
889.9 kcal
Fett
86.6 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
48.9 g
Kohlenhydrate
15.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Herb and garlic dip
10 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
VEGEMITE® pasta
30 Min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 Min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Pear mulled wine
30 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Baked artichoke dip
35 Min