Geräte und Zubehör
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
red onion (approx. ½ onion - optional)60 g
-
carrot trimmed and peeled100 g
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)100 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mayonnaise (see Tips)3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
92.8 mg
Eiweiß
1.2 g
Brennwert
504.4 kJ /
120.6 kcal
Fett
8.7 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
10.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Fruity dream
10 Min