Kompatible Versionen
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sous-vide Beef
- 2 beef flank steaks (approx. 400 g each, see tip)
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 40 g dark soy sauce
- 50 g light soy sauce
- 30 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves, to taste (optional)
- 2 star anise
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
oder 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
Stir-fry Vegetables and Assembly
- 50 g water, plus 1½ Tbsp for mixing with cornflour
- 2 Tbsp rice wine (see tip)
- 2 Tbsp rice vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 3 Tbsp oil
- 100 g onions, halved then sliced in half-moon rings
- 150 g tomatoes, cored, quartered
- 150 g peppers, red or yellow, cut in pieces (2 cm)
- 1 spring onion, thinly sliced (approx. 2 mm), for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- jasmine rice, for serving (see tip)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2437 kJ / 583 kcal
- Eiweiß
- 47 g
- Kohlenhydrate
- 15 g
- Fett
- 36 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoffe
- 3 g
- Natrium
- 1238 mg
Alternative Rezepte
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Char Siu Marinade
10min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13u.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2u. 25min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min