Geräte und Zubehör
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves½ Tbsp
-
fresh thyme leaves¼ Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter soft30 g
-
beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
water1850 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon, see tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
889.5 mg
Eiweiß
68.1 g
Brennwert
3534.6 kJ /
844.8 kcal
Fett
60.9 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
27.5 g
Kohlenhydrate
2.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feed the Love
22 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min