Geräte und Zubehör
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.4 g
Brennwert
2395 kJ /
572 kcal
Fett
41.8 g
Kohlenhydrate
44.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Caramel Custard
1 Std.
Eggnog Ice Cream
10 Std. 50 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 Std.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Tom Yum with Prawns
25 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Persian Love Cake
1 Std. 15 Min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 Std. 15 Min