Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
TM5 TM6

Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice

4.7 (50 Bewertungen)

Zutaten

  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2-3 mm)
  • 2 garlic cloves
  • ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (optional)
  • 700 g duck breasts, skin on
  • 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
  • 2 pinches salt
  • 1200 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 80 g soy sauce
  • 200 g white long-grain rice
  • 200 g pak choi, cut in pieces
  • 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
  • 2 tsp toasted sesame oil
  • 250 g button mushrooms, sliced
  • 3 - 4 Tbsp honey (approx. 80 g)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2512 kJ / 600 kcal
Eiweiß
42 g
Kohlenhydrate
60 g
Fett
20 g
Ballaststoffe
6.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 77 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte