![Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5405C754-B401-4268-9C5A-AAEB2BAA7141/Derivates/B4CE5F4C-8DF1-47CD-91CD-C7F6B170D17B.jpg)
Kompatible Versionen
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (optional)
-
700
g duck breasts, skin on
oder 700 g chicken breasts,skin on - 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
oder 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 40 g soy sauce
- 200 g white long grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces
oder 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 2 tsp toasted sesame oil
- 250 g button mushrooms, sliced
- 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
- 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiweiß
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 20 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
Alternative Rezepte
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Thai Burger
35 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min