Geräte und Zubehör
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (optional) deseeded½ - 1
-
700 g chicken breasts, skin onduck breasts, skin on700 g
-
Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste2 - 3 Tbsp
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
soy sauce40 g
-
white long grain rice200 g
-
200 g Chinese cabbage, cut in piecespak choi cut in pieces200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)100 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
button mushrooms sliced250 g
-
soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)40 g
-
honey (approx. 3-4 Tbsp)80 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
42 g
Brennwert
2512 kJ /
600 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
6.5 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Prawn Saganaki
35 Min