Geräte und Zubehör
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
290.1 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
3510 kJ /
838 kcal
Fett
39 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
112 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Strawberry Bavarois
6 Std.
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Apple Cake
1 Std.
Christmas Gingerbread (Poland)
1 Std. 25 Min
Raspberry and Coconut Cake
1 Std. 50 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min