Geräte und Zubehör
Vijgenmosterd
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
2 glazen
Zutaten
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
3 g
Brennwert
809 kJ /
193 kcal
Fett
2 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Rijstpudding
1 Std.
Kippenbouillonpasta
45 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Pindakaas
5 Min