Geräte und Zubehör
Peren in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)500 g
-
suiker100 g
-
honing1 tl
-
kaneelstokjes (ong. 5 g)2
-
kruidnagels3
-
peren geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
853 kJ /
204 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3.7 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Koolsla
10 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Peren in rode wijn
5 Std.