Geräte und Zubehör
Peren in rode wijn
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 porties
Zutaten
-
rode wijn750 g
-
porto100 g
-
water250 g
-
suiker350 g
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
sinaasappelschil (1 x 3-4 cm)2 stukken
-
peren (ong. 180 g elk), geschild4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
12 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
2645 kJ /
631 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
116 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation
200 g ui fruiten
20min
Huzarensalade
25min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Roergebakken champignons
55min
Peren in rode wijn
3h 20min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Zalmtartaar
10min