Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
TM6 TM5

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.5 (58 Bewertungen)

Zutaten

  • 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 700 - 800 g water, depending on desired consistency
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g blanched hazelnuts
  • 100 g soy cream
  • 3 Tbsp truffle oil

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1514 kJ / 366 kcal
Eiweiß
7 g
Kohlenhydrate
12 g
Fett
31 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
531 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte