Lemon and Roast Garlic Speltotto
TM6 TM5

Lemon and Roast Garlic Speltotto

3.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 garlic bulb, large
  • 2 Tbsp olive oil
  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 40 g shallots, halved
  • 300 g pearled spelt, washed
  • 150 g white wine
  • 500 g vegetable stock
    oder 500 g chicken stock
  • single cream, to taste
  • 2 lemons, finely grated zest and 40 g juice
  • 2 Tbsp fresh chives, finely sliced
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1810 kJ / 432 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
50 g
Fett
16 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte