Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
oder 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
oder 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1430 kJ / 340 kcal
- Eiweiß
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 14 g
- Ballaststoffe
- 12 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Puy Lentil Dip
45min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h