Pearl Barley Risotto with Asparagus
TM6 TM5 TM31

Pearl Barley Risotto with Asparagus

3.0 ( 2 Bewertungen )

Zutaten

Red Wine Reduction

  • 1 onion (approx. 150 g), quartered
  • 1 garlic clove
  • 40 g unsalted butter diced
  • 1 - 2 tsp meat stock paste (see tips)
    oder 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips)
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 250 g water
  • 110 g red wine

Pearl Barley Risotto

  • 50 g Parmesan cheese crust removed and cut in pieces (3 cm)
  • 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g unsalted butter diced
  • 300 g pearl barley
  • 100 g verjuice (see tip)
    oder 100 g dry white wine
  • 750 g water
  • 2 tsp meat stock paste (see tips)
    oder 2 tsp vegetable stock paste (see tips)
  • 6 baby beetroot peeled, quartered
  • 12 baby carrots peeled
  • 1 bunch asparagus trimmed and cut in pieces (4 cm)
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
340 kcal / 1430 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
34 g
Ballaststoffe
12 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte