Lentil, Mushroom and Nut Patties
TM5 TM6

Lentil, Mushroom and Nut Patties

4.6 (16 Bewertungen)

Zutaten

  • 25 g wholemeal bread, torn in pieces
  • 50 g walnut halves
  • 30 g cashew nuts
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 100 g red lentils, rinsed
  • 500 g water
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g chestnut mushrooms, halved
  • 50 g sunflower seeds
  • 15 g Worcestershire sauce
  • 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
  • ½ tsp dried parsley
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried thyme
  • mixed salad leaves, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1477 kJ / 354 kcal
Eiweiß
16 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
20 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte