Curried Squash Galette
TM6 TM5

Curried Squash Galette

4.6 ( 11 Bewertungen )

Zutaten

  • 50 g olive oil
  • ½ tsp black mustard seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 2 tsp Madras curry powder
  • 250 g butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)
  • 250 g kabocha squash peeled, sliced (1 cm)
  • 1 red onion cut in wedges (eighths)
  • 1 tsp coarse sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 190 g wholemeal flour plus extra for dusting
  • 115 g unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp fine sea salt
  • 50 - 80 g water ice cold (optional)
  • 250 g sour cream

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
477 kcal / 1979 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
35 g
Kohlenhydrate
31 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Natrium
627 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte