Geräte und Zubehör
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
694 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
940.1 kJ /
224.7 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
21.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Nut Bread
1 Std. 20 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Best Basic Houmous
5 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min