Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
TM5 TM6

Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous

4.1 (11 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine vinegar
  • 2 tsp Dijon mustard
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 200 g fresh watercress
  • 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 500 g water
  • 180 g couscous
  • 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
  • 20 g toasted pine nuts (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2525 kJ / 604 kcal
Eiweiß
38 g
Kohlenhydrate
40 g
Fett
31 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte