Geräte und Zubehör
Chicken and Spelt Salad
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
water500 g
-
spelt grains150 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
red peppers diced (approx. 5 mm)200 g
-
chicken breasts cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
almonds40 g
-
shallots halved40 g
-
fresh mixed herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only4 - 5 sprigs
-
20 g balsamic vinegarwine vinegar20 g
-
freshly squeezed lemon juice (optional)20 g
-
rocket leaves60 g
-
20 g whole mixed nuts, (e.g. walnuts, hazelnuts)pine nuts20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19 g
Brennwert
1224 kJ /
292 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Provencale
1 Std.
Cod with citrus butter
50 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 Std. 5 Min
Artisan Plant Pizza
35 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 Std. 10 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min