Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
TM5 TM6

Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables

4.3 (9 Bewertungen)

Zutaten

  • 150 g raw hazelnuts
  • 150 g dried apricots
  • 300 g onions, quartered
  • 20 g garlic cloves
  • 60 g olive oil, plus extra for drizzling
  • ½ tsp salt
  • 200 g couscous
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 600 g water
  • 200 g carrots, sliced (5 mm)
  • 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
  • 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
  • 100 g frozen peas
  • 200 g feta cheese, diced (5 mm)
  • 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2607 kJ / 622 kcal
Eiweiß
18 g
Kohlenhydrate
47 g
Fett
37 g
Ballaststoffe
12.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte