Geräte und Zubehör
Tomaat en Chili jam
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 pot
Zutaten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Eiweiß
13.2 g
Brennwert
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Fett
42.8 g
Ballaststoffe
14.6 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
263.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen