Geräte und Zubehör
Tomaat en Chili jam
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
1 pot
Zutaten
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
4727.5 mg
Eiweiß
13.2 g
Brennwert
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Fett
42.8 g
Ballaststoffe
14.6 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
263.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Vijgenmosterd
25 Min
Energieballen
30 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Quinoakoekjes
1 Std.
Stevige linzenchili
50 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min