Geräte und Zubehör
Quiche met Ricotta en Paprika
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std.
8 stuk
Zutaten
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
13 g
Brennwert
1592 kJ /
380 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Iedereen Quiche!
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stevige linzenchili
50 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Suikervrij bananenbrood
1 Std. 15 Min