Geräte und Zubehör
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 stuk
Zutaten
Taart
-
pompoen butternut, geschild, in stukjes gesneden300 g
-
appels (alle soorten) in vieren gesneden, zonder klokhuis200 g
-
havervlokken150 g
-
rozijnen100 g
-
kaneel, gemalen1 tl
-
nootmuskaat, gemalen½ tl
-
kruidnagel, gemalen1 snuifje
-
bruine suiker380 g
-
eieren5
-
olie150 g
-
bloem200 g
-
baking soda1 tl
Glazuur
-
suiker240 g
-
margarine50 g
-
roomkaas60 g
-
citroensap10 g
-
pecannoten gehakt, geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1781 kJ /
426 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pad Thai
45 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 Min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Pesto met basilicum
5 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min