Geräte und Zubehör
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 stuk
Zutaten
Taart
-
pompoen butternut, geschild, in stukjes gesneden300 g
-
appels (alle soorten) in vieren gesneden, zonder klokhuis200 g
-
havervlokken150 g
-
rozijnen100 g
-
kaneel, gemalen1 tl
-
nootmuskaat, gemalen½ tl
-
kruidnagel, gemalen1 snuifje
-
bruine suiker380 g
-
eieren5
-
olie150 g
-
bloem200 g
-
baking soda1 tl
Glazuur
-
suiker240 g
-
margarine50 g
-
roomkaas60 g
-
citroensap10 g
-
pecannoten gehakt, geroosterd50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
6 g
Brennwert
1781 kJ /
426 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Warme Smaak van de Herfst
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Frisse koolsalade
15 Min