Geräte und Zubehör
Thai Peanut Crunch Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
peanuts roasted and salted5 oz
-
fish sauce2 oz
-
3 oz tamari saucesoy sauce3 oz
-
rice vinegar2 ½ oz
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sesame oil1 tbsp
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1 tbsp honeysugar1 tbsp
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fresh ginger1 in.
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freshly squeezed orange juice2 oz
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freshly squeezed lime juice2 oz
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water43 oz
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dried rice noodles Thai8 oz
-
Lebanese cucumber diced (½ in.)½
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red bell pepper diced (½ in.)½
-
iceberg lettuce head, shredded½
-
mangoes diced (½ in.)2
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scallions thinly sliced4 - 6
-
cilantro chopped, to taste1 ½ - 2 bunches
-
fresh mint leaves chopped15 - 20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1615.2 mg
Eiweiß
13.4 g
Brennwert
1842.3 kJ /
440.3 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoffe
10.7 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
66.4 g
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