
Geräte und Zubehör
Spiralized Korean Cucumber Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
115.8 kcal /
484.3 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
8.5 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Natrium
494.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Spiralize Your Life
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cutter Fermented Onions
72 Std. 30 Min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Sauerkraut
96 Std.
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Ginger Lemonade
10 Min
Peach Cobbler
2 Std. 35 Min
Aji Verde Sauce
1 Std.
Creamed Spinach
30 Min