Geräte und Zubehör
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.7 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemony Green Beans
20min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Curry Chicken Coleslaw
10min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Carrot Slices
25min
Steamed Corn on the Cob
25min
Potato Curry Soup
35min