Texas Coleslaw
TM6 TM5

Texas Coleslaw

4.6 (29 Bewertungen)

Zutaten

  • ½ oz cilantro, leaves and tender stems
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh jalapeño chilies, de-seeded, to taste (see Tip)
  • 1 oz olive oil
    oder 1 oz avocado oil
  • ½ oz red wine vinegar
  • 1 oz lime juice
  • ½ oz honey, to taste
  • 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
  • ⅛ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp freshly ground black pepper, to taste
  • 7 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.)
  • 5 oz apple, quartered
  • 4 oz red cabbage, cut into pieces (2 in.)
  • 4 oz carrot, cut into pieces (1 in.)
  • 2 oz red onion, cut into pieces
  • 2 oz pecans (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
674 kJ / 161 kcal
Eiweiß
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Fett
12 g
Ballaststoffe
4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 104 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte