Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
TM6 TM5 TM31

Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure

4.3 (4 Bewertungen)

Zutaten

Dough

  • 100 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 320 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 600 g durum wheat flour
    oder strong white bread flour
  • 1 tsp dried instant yeast
    oder 10 g fresh yeast, crumbled

Topping

  • 10 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 80 g yellow pepper, cut in pieces (1-2 cm)
  • 80 g red pepper, cut in pieces (1-2 cm)
  • 50 g courgette, cut in pieces (1-2 cm)
  • 100 g aubergine, cut in pieces (1-2 cm)
  • 300 g white button mushrooms, fresh, sliced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 4 - 6 fresh basil leaves, shredded, plus extra for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1304.8 kJ / 311.9 kcal
Eiweiß
9.2 g
Kohlenhydrate
61.7 g
Fett
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Ballaststoffe
11.4 g
Natrium
713.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte