Geräte und Zubehör
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 slices
Zutaten
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
14 g
Brennwert
1398 kJ /
333 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
HYGGE
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Cucumber Soup
25 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Mango Chia Pudding
4 Std. 10 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Polenta Cake
1 Std.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min