Geräte und Zubehör
Kalkoenburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
28 g
Brennwert
623 kJ /
149 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Uiensoep
1 Std.
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min