Geräte und Zubehör
Kalkoenburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
28 g
Brennwert
623 kJ /
149 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Penne met tonijn
35 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Alpengratin
50 Min