Geräte und Zubehör
Enchiladas met rundvlees
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander½ tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
rundergehakt300 g
-
tomatensaus200 g
-
Cheddar kaas geraspt80 g
-
verse jalapeñopeper in plakjes (± 5 mm)1
-
maïstortilla's (± Ø 23 cm)8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
4721.2 mg
Eiweiß
55.2 g
Brennwert
2700.8 kJ /
645.5 kcal
Fett
28.2 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
52.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Tandoori kip wraps
50 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min