Geräte und Zubehör
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
51.5 g
Brennwert
2130 kJ /
509 kcal
Fett
30.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Chilli con carne
35 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Kip met romige groenten saus
50 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Zalmtartaar
10 Min