Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
TM6 TM5

Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten

4.0 ( 1 Bewertung )

Zutaten

  • 600 g water
  • 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
  • ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
    oder 2 verse groene chilipepers (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderd
  • 50 g verse koriander
  • 100 g verse babyspinazie
    oder 100 g verse bladspinazie grote grof gehakte bladeren
  • 40 g olijfolie
  • 1 tl zout
  • 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
  • 400 g aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
  • ¼ tl gemalen kurkuma
  • 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
    oder 10 g maïsmeel (zetmeel)
  • 1 tl suiker
  • ½ tl vers gemalen peper plus extra naar smaak
  • 2 tl citroensap
  • 200 g wortelen in schijfjes (1 cm dik)
  • 200 g broccoliroosjes in stukken (3 cm)
  • 250 g Griekse yoghurt
  • verse koriander plus extra als garnituur

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
437 kcal / 1830 kJ
Eiweiß
36 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
28 g
Ballaststoffe
5.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte